perheklubin_tunnus.jpg

Perheklubi on vertaistukiryhmä, jossa tarjotaan tukea sekä päihteidenkäytöstä kärsiville läheisille että päihteitä käyttäville.

Perheklubiin voivat tulla mukaan esimerkiksi päihteitä käyttävien puolisot, lapset, vanhemmat tai ystävät.  Alle kouluikäisille lapsille järjestetään klubin yhteyteen vaihtoehtoista ohjelmaa tai lastenhoito.

Osallistuminen ei edellytä koko perheen osallistumista tai itse päihteitä käyttävän osallistumista. Perheklubin jäsenet muodostavat ikään kuin oman perheen, jonka yhteydessä heillä on mahdollisuus puhua mieltä askarruttavista asioista.

Ryhmässä on mukana koulutettu tukiohjaaja, jonka tehtävänä on innostaa keskusteluun ja pitää  opetusluentoja.

Perhe on koko lähipiiri

Perhe ymmärretään perheklubitoiminnassa laajasti, siihen kuuluu koko lähipiiri. Jokainen osallistuja tulee ryhmään oman itsensä takia, ei parantamaan tai muuttamaan toista.

Tule mukaan

Jos asia työyhteisössäsi tai omassa elämässäsi tavalla tai toisella koskettaa ja kiinnostaa, ota yhteyttä tukiohjaajiin Eva Kanervaan ja Tarja Hiltuseen. Perheklubiin tulijat haastatellaan ennen ryhmään tulemista.

Tarja Hiltunen puh: 050 339 3588 email: tarja.hiltunen @sininauha.fi

Eva Kanerva puh: 050 575 9223 email: eva.kanerva(at)sininauha.fi

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Sininauhasäätiön toimintatila Spotissa, Ruusulankatu 10, Helsinki. TERVETULOA!

Osallistu keskusteluun ja seuraa toiminnan kehittymistä Suomessa Perheklubin Facebook -ryhmässä: Perheklubi Suomi - Familyclub Finland

Lue lisää toiminnasta täältä.

Esite

Tutustu Perheklubin esitteeseen »

perheklubi_esitteen_kuva_2017.jpg

 

Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.