SiniCrew-päivät

Alkaa 13.11.2013 klo 09:00
Päättyy 14.11.2013 klo 15:00

Koulutuspäivien tarkoituksena on edistää turvallista ja laadukasta vapaaehtoistyötä Sininauhaliiton ja sen jäsenjärjestöjen asiakkaiden tueksi.

Koulutus perustuu kokemukselliseen oppimiseen vertaisryhmässä. Siinä on mahdollisuus tutustua itseensä ja omiin vahvuuksiinsa, joiden varassa kohtaaminen ja tukeminen ovat mahdollisia. Ja jotta oppiminen olisi mukavaa, tärkeä osa koulutusta on myös yhdessäolo ja virkistäytyminen luonnon helmassa, Vesalan kauniissa maisemissa!

Pääkouluttajana toimii sosionomi AMK ja työnohjaaja Anne Laimio Jyväskylästä. Hänellä on paljon kokemusta eri järjestöjen vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta.

Anne Laimio on kirjoittanut näistä aiheista mm. Vertaistoiminta kannattaa ja Vapaaehtoistoiminta kehittyy -julkaisuissa. Tällä hetkellä hän työskentelee päätoimisesti Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina ja sivutoimisesti työnohjaajana ja kouluttajana.

Päivien osallistujan tulisi tehdä ennakkotehtävä, jossa suunnitellaan oman yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa. Suunnitelman tekoon löytyy malli Vapaaehtoistoiminta kehittyy -kirjan sivuilta 25-45. Suunnitelmaa viimeistellään koulutuspäivien aikana, joten älä stressaa ennakkotehtävästä liikaa, tee mitä ehdit ja osaat.

Tarkempi SiniCrew -päivien ohjelma löytyy alla olevasta liitteestä.

SiniCrew -päivien hinta on 50 euroa sisältäen ohjelman ja täysihoidon kahden hengen huoneissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu Sininauhaliiton sivuilla

 

Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.