Kristillisen vertaistoiminnan syystapahtuma Syysrastit järjestetään jo 15. kerran, tällä kertaa Vesalan leirikeskuksessa Jyväskylän lähellä (Vesalantie 136, 41940 Vesanka). Luvassa on tositarinoita, saunomista, hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja rentoutumista kauniin luonnon keskellä.

Tapahtuma on päihde- ja Syysrastit 2016.jpgmuista riippuvuuksista toipumista tukeva tapahtuma. Syysrastit on tarkoitettu Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen asiakkaille ja työntekijöille sekä seurakuntien asiakkaille ja työntekijöille. Syysrastien ohjelma koostuu päihteetöntä elämää tukevista luennoista, vertaisryhmistä, yksilötapaamisista ja virkistysohjelmasta.

Tänä vuonna Syysrasteilla syvennytään monipuolisesti toipumisen mahdollisuuteen ja sitä motivoiviin tekijöihin. Tapahtumassa pohditaan riippuvuudesta toipumisen osatekijöitä ja jaetaan toipumisen kokemuksia yhteisissä kokoontumisissa sekä kahden kesken tai pienissä porukoissa varsinaisen ohjelman lomassa.

Muusikot ja luennoitsijat virittävät ajatuksiamme. Iltanuotiot, rantasaunat, monipuolinen virkistysohjelma, Vesalan kaunis luonto ja maukkaat ruoat hoitavat koko ihmistä. Myös rukouspalveluun ja henkilökohtaiseen sielunhoitoon on mahdollisuus.

Syysrastien järjestämisestä vastaavat Kan ry, Sininauhasäätiö, Vaajakosken Suvanto ry, Vivo ry, Jeesus cafe ja Sininauhaliitto. 

Tutustu koko ohjelmaan

Maksusitoumuslomake

Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on valtakunnallinen asiantuntija ja toimija päihteisiin sekä syrjäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. Liitolla on 92 jäsenjärjestöä, jotka tekevät auttamistyötä kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.